SOE Strategy - Over ons

Besluitvorming, leiderschap en sturing

Special Operations Executive, afgekort SOE, was een van de zeven geheime organisaties die door de Britse regering tijdens de Tweede Wereldoorlog in Engeland werd opgericht. We hebben deze naam gekozen omdat SOE Strategy het verschil maakt op het gebied van ‘discretie’ en ‘het opereren in een onbekende omgeving’ en dit vertaalt naar uw organisatie.

Ons concept en onze methoden vinden allen hun oorsprong in SOE en zijn vernoemd naar termen die een historisch verband hebben met SOE. Zo is ENIGMA (letterlijk “raadsel” en de benaming van de oude decodeermachine) de naam voor onze methode om de puzzelstukken van een bedrijf in kaart te brengen. Zoals de werknemers van SOE toen zijn wij heden ten dagen gedreven om binnen uw organisatie complexe vraagstukken met een veranderopgave aan te pakken. In onze aanpak staan altijd cultuurtransitie, communicatie en informatie-gestuurd werken centraal.

Dat doen we samen met u en altijd met respect voor de mensen binnen uw organisatie. We richten ons met name op het zorg- en het veiligheidsdomein binnen de overheid en de semi- overheid. Simpelweg omdat we ons allen vanuit onze achtergrond betrokken voelen bij de publieke zaak.

SOE Strategy - Missie.fw

MISSIE

Wij creëren met zorg en aandacht een veilige, vertrouwelijke omgeving, waarin we een duurzame verandering willen bewerkstellingen.

SOE Strategy - Visie

VISIE

Wij zijn onderscheidend omdat wij het beoogd effect in de gewenste eindsituatie centraal stellen. Wij geloven dat het unieke concept dat SOE Strategy heeft ontwikkeld overal en op iedere inhoud toepasbaar is.

SOE Strategy - Strategie

STRATEGIE

In een allesomvattende veranderaanpak vormen informatie gestuurd en integraal samenwerken de leidraad.